Achtergrond storing Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone storing

Gamestoring.nl houdt alle storingen bij van al je favoriete games waaronder Call of Duty Warzone. Er zijn voor Call of Duty Warzone dit jaar in totaal 528 storingen gemeld.

GS Score

10

Deze maand

0

Deze week

2

Word lid van onze Call of Duty Warzone Facebook pagina

Lid worden

Call of Duty Warzone

Alle actuele storingen voor Call of Duty Warzone
  Storingen in de afgelopen 30 dagen
  Call of Duty Warzone reacties. Storingen? Tips? Frustraties? Praat mee!
  Call of Duty Warzone storing informatie

Call of Duty Warzone-foutcodes en storingen komen helaas vaak voor, of dit nu te wijten is aan een serverfout of een probleem met de speler. We zijn er om u echter te helpen met deze gids voor alle foutcodes die we hebben gezien in Call of Duty Warzone. Dingen zoals de DIVER-foutcode en de 6-foutcode komen vrij vaak voor, dus we hebben enkele mogelijke oplossingen die u kunt uitproberen voordat u het opgeeft.

Call of Duty-foutcode 8192

Als je dit leest en op zoek bent naar antwoorden op foutcode 8192, waardoor sommige Call of Duty-spelers momenteel geen verbinding kunnen maken met Modern Warfare, hebben we goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat Activision het probleem heeft erkend en dat Infinity Ward vermoedelijk hard werkt aan een oplossing. Het slechte nieuws is dat er nog geen duidelijke oplossing is.

Het is niet de eerste keer dat de gevreesde 8192 zijn lelijke kop opsteekt, en het lijkt erop dat dit meestal gebeurt na een grote update (seizoen 4 van Modern Warfare is net gelanceerd). Het kan te wijten zijn aan servercapaciteit of een bug die zijn weg naar binnen is gekropen door de nieuwe patch. Hoe dan ook, blijf strak en we houden dit up-to-date naarmate we meer leren van Activision en de spelerscommunity.

Call of Duty Warzone-foutcodes 262146 en 263234

Beide bovenstaande Call of Duty Warzone-foutcodes geven aan dat er een probleem is met de verbinding met de servers. Er zijn een paar oplossingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen:

Log uit en weer in
Het klinkt voor de hand liggend, maar door simpelweg uit te loggen en weer in te loggen bij je game kan het probleem worden opgelost. Het is een klassieke oplossing, maar zou altijd uw eerste aanloophaven moeten zijn.

Schakel uw machine uit en weer in
Of je nu een PS4, Xbox One of pc gebruikt, geef je systeem een ​​goede herstart. Stuur het niet zomaar in slaap; schakel het volledig uit, wacht even en start het dan weer op. Dit kan het een harde reset geven en het probleem oplossen.

Start uw router opnieuw op
Als geen van beide werkt, start u uw router of modem opnieuw op. Schakel het volledig uit en wacht 30 seconden voordat u het weer inschakelt. Als je machine weer met internet is verbonden, kijk dan of je Warzone kunt openen.

Reset naar fabrieksinstellingen
Dit is een laatste redmiddel, maar u kunt uw machine terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Je verliest alle opgeslagen gegevens die niet in de cloud zijn opgeslagen, samen met je geïnstalleerde games, maar het kan het probleem oplossen. Ga hier alleen voor als je alle andere opties hebt uitgeput, want er is geen omkering.

Ga op PS4 naar het menu Instellingen, dan Initialisatie, gevolgd door Standaardinstellingen herstellen. Volg de instructies op het scherm.

Ga op Xbox One naar Systeem, dan Instellingen, dan weer Systeem, gevolgd door Consolegegevens. Nu kunt u Reset Console kiezen en vervolgens Reset en alles verwijderen.

Spelen op pc? Afhankelijk van uw besturingssysteem en versie zal de exacte methode voor het herstellen van de fabrieksinstellingen verschillen, dus zoek op Google naar een handleiding over hoe u dit kunt doen op basis van uw apparaat.

Call of Duty Warzone-foutcodes 6 en DIVER
Een andere Warzone Storing die sommige spelers zijn tegengekomen in zowel Call of Duty: Modern Warfare als Call of Duty: Warzone is de 6- of DIVER-foutcode. Er is geen officieel woord van Activision over hoe dit probleem kan worden opgelost, maar na het doorzoeken van enkele forumthreads en discussies, zijn er een aantal door gebruikers ingediende oplossingen die mensen hebben gemeld die de situatie naar verluidt oplossen.

Start uw router opnieuw op
Een veel voorkomende oplossing die altijd een kans zou moeten krijgen, Reddit-gebruiker / u / traicel beweert dat dit het probleem voor hen heeft opgelost.
(Alleen pc) Schakel Windows Firewall uit
Doe dit naar eigen goeddunken (en vergeet niet om het weer in te schakelen als je klaar bent met het spelen van Call of Duty), maar Reddit-gebruiker BloodPrince_COD heeft gezegd dat het uitschakelen van Windows Firewall het probleem op de pc zal oplossen. Een aantal mensen in de antwoorden hebben gezegd dat deze oplossing werkt, wat de oplossing geloofwaardig maakt.

Download de update via mobiele data
Deze foutcode komt vaak voor wanneer er een gloednieuwe update is om te downloaden en te installeren. Er zijn een paar mensen geweest die beweren dat het downloaden van het op hun gebruikelijke wifi-netwerk het probleem veroorzaakte en dat als je over voldoende gegevens beschikt, het downloaden van de update en het starten van de game op mobiele data de juiste weg is. Schakel natuurlijk terug naar je gebruikelijke netwerk als je in het spel bent, maar probeer de update te downloaden via een mobiele telefoon-hotspot om te zien of dat het probleem verhelpt.

Verwijder het spel en installeer het opnieuw
Iets wat een aantal spelers hebben gezegd, is dat een mogelijke oplossing is om de hele game te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit is natuurlijk geen ideale oplossing, want de volledige game is 170 GB +, maar als al het andere faalt, probeer het dan eens.

Warzone Xbox-foutcode 0x80131500
Als je de bovenstaande foutcode krijgt wanneer je een update voor Call of Duty Modern Warzone probeert te downloaden, kun je helaas niet veel doen. Dit komt door een fout in de Microsoft Store en heeft niets te maken met uw verbinding, download of iets anders. Sommige spelers hebben gemeld dat het updaten van de systeemsoftware het probleem zal oplossen.

Verder naar Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone

Releasedatum: 10 Maart 2020

Platforms:

Microsoft Windows Xbox One Playstation 4

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Genre

Battle Royale
Gamestoring nieuws
Relevante games
Alle storingen voor Fortnite
Fortnite
Voor Fortnite zijn er in totaal dit jaar 930 storingen gemeld.
Alle storingen voor Apex Legends
Apex Legends
Voor Apex Legends zijn er in totaal dit jaar 38 storingen gemeld.
Alle storingen voor Out of Reach: Treasure Royale
Out of Reach: Treasure Royale
Voor Out of Reach: Treasure Royale zijn er in totaal dit jaar 0 storingen gemeld.
Alle storingen voor PlayerUnknown's Battlegrounds
PlayerUnknown's Battlegrounds
Voor PlayerUnknown's Battlegrounds zijn er in totaal dit jaar 1 storingen gemeld.
Alle games bekijken