Achtergrond storing Serious Sam 4

Serious Sam 4 storing

Gamestoring.nl houdt alle storingen bij van al je favoriete games waaronder Serious Sam 4. Er zijn voor Serious Sam 4 dit jaar in totaal 0 storingen gemeld.

GS Score

10

Deze maand

0

Deze week

0

Word lid van de leukste game community van de benelux!

Account aanmaken

Serious Sam 4

Alle actuele storingen voor Serious Sam 4
  Storingen in de afgelopen 30 dagen
  Serious Sam 4 reacties. Storingen? Tips? Frustraties? Praat mee!
  Serious Sam 4 storing informatie

Rust je meedogenloze, vernietigende wapens uit en bereid je voor op hordes over-the-top buitenaardse vijanden met je Serious Sam 4: Deluxe Edition Steam PC-sleutel. In deze actie-FPS volg je de leider van de Earth Defense Force Sam 'Serious' Stone en zijn zwaarbewapende team van buitenbeentjes-commando's op een explosief avontuur als het laatste overgebleven verzet tegen de invasie.

Breid je ervaring uit met deze luxe editie die het basisspel en het Digital Deluxe Pack bevat. Met de exclusieve klassieke Tommy Gun in-game wapenskin, evenals de originele soundtrack van het spel - gecomponeerd en gemixt door Damjan Mravunac in .mp3 en lossless formaten - en het digitale artbook vol concept art, model renders en exclusieve glorieuze poster art .

CHAOS OVERAL
De mensheid wordt belegerd als de volledige kracht van de hordes van Mental zich over de hele wereld verspreidt, wat de overblijfselen van een gebroken en geslagen beschaving verwoest. Croteam keert terug met een krachtige prequel naar de Serious Sam-serie die chaos opschaalt naar ongekende niveaus.

De klassieke Serious Sam-formule is vernieuwd door een niet te stoppen arsenaal op te zetten tegen een onvoorstelbaar aantal vijanden, waarbij spelers zich moeten omcirkelen en terugtrappen uit onmogelijke situaties.

HORDEN VAN INVADERS
De iconische cast van buitenaardse indringers keert terug met enkele nieuwe versterkingen! Vecht je een weg door ongelooflijke aantallen volgelingen van Mental, waaronder de iconische Headless Kamikaze, Beheaded Rocketeer, Kleer, Scrapjack, Werebull en Khnum! Neem het op tegen gloednieuwe vijanden en torenhoge monsters zoals de hectische Processed, repulsive Belcher, de hard-hitting Zealot en meer.

EXPLOSIEF ARSENAL
Gewapend met een hoop verwoestende wapens, kies je je gereedschap voor elke situatie. Vernietig Mental's Horde met het krachtige dubbelloops jachtgeweer, de straffende minigun, de krachtige kettingzaagwerper, een gloednieuw auto-jachtgeweer en het iconische kanon. Upgrade je speelgoed en geniet van de gewelddadige schoonheid van de vergrendelbare raketwerper en de machtige laserstraal van de dood.

SAMENWERKING MAYHEM
Sla de actievolle campagne met vrienden door in de online coöpmodus voor vier spelers! Voer spannende primaire missies en spannende zijmissies uit in aangepaste moeilijkheden voor een extra uitdaging.

LEGION SYSTEEM
Serious Sam 4 ontketent enkele van de grootste momenten in de geschiedenis van de serie met het nieuwe Legion System en slagvelden vol met duizenden vijanden!

Verder naar Serious Sam 4

Serious Sam 4

Releasedatum: 24 September 2020

Platforms:

PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X Microsoft Windows Stadia

Ontwikkelaar

Croteam

Genre

FPS
Gamestoring nieuws
Relevante games
Alle storingen voor Call of Duty: Black Ops - Cold War
Call of Duty: Black Ops - Cold War
Voor Call of Duty: Black Ops - Cold War zijn er in totaal dit jaar 22 storingen gemeld.
Alle storingen voor Valorant
Valorant
Voor Valorant zijn er in totaal dit jaar 5 storingen gemeld.
Alle storingen voor Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Global Offensive
Voor Counter-Strike: Global Offensive zijn er in totaal dit jaar 3 storingen gemeld.
Alle storingen voor Escape from Tarkov
Escape from Tarkov
Voor Escape from Tarkov zijn er in totaal dit jaar 2 storingen gemeld.
Alle games bekijken