Achtergrond storing Steam

Steam storing

Gamestoring.nl houdt alle storingen bij van al je favoriete games waaronder Steam. Er zijn voor Steam dit jaar in totaal 45 storingen gemeld.

GS Score

10

Deze maand

0

Deze week

0

Word lid van de leukste game community van de benelux!

Account aanmaken

Steam

Alle actuele storingen voor Steam
  Storingen in de afgelopen 30 dagen
  Steam reacties. Storingen? Tips? Frustraties? Praat mee!
  Steam storing informatie
Speelt uw kind vaak games op de computer? Dan zullen ze waarschijnlijk Steam gebruiken. Als je games op je computer wilt spelen, is dit platform bijna essentieel. Maar wat is het? Wat maakt het nu zo populair? In deze blog hebben we alles uitgelegd wat je moet weten over Steam als ouder. Platform voor computerspellen Steam is een pc-gameplatform ontwikkeld door game-ontwikkelaar Valve. Spelers kunnen alles doen in Steam. Van het verzamelen van hun games en het verdienen van trofeeën tot chatten met vrienden, Steam wordt voor bijna alles gebruikt. We hebben de belangrijkste functies van stoom voor je op een rijtje gezet. Zo simpel!
 
De winkel is de eerste en een van de belangrijkste functies van Steam. Hier kunnen spelers verschillende spellen kopen. Is er een tekort aan contant geld? Maak je geen zorgen, er zijn ook veel populaire gratis spellen op Steam! Vervolgens kunt u de nieuwste game rechtstreeks naar uw computer downloaden. Dit is een snelle en vaak goedkopere methode in vergelijking met het kopen van videogames in een fysieke winkel. Het nadeel is dat je geen echte kopie van de game hebt. De downloadlink is natuurlijk niet zo interessant in je kast.
 
Na het downloaden van het spel zal het spel direct verschijnen in de "bibliotheek", waar alle spellen terug te vinden zijn in de bibliotheek. In je database vind je meer informatie over het spel, zoals gespeelde uren en voortgang. Naast de games die je op Steam hebt gekocht, kun je ook andere games in je mediabibliotheek plaatsen. Bijvoorbeeld een pc-game die je bij Mindscape hebt gekocht. Het is superhandig omdat je al je games op één plek kunt concentreren!
Verder naar Steam

Steam

Releasedatum: 1 Januari 2020

Platforms:

PC

Ontwikkelaar

Steam

Genre

Other
Gamestoring nieuws
Relevante games
Alle storingen voor Plants Vs. Zombies
Plants Vs. Zombies
Voor Plants Vs. Zombies zijn er in totaal dit jaar 3 storingen gemeld.
Alle storingen voor Doki Doki Literature Club
Doki Doki Literature Club
Voor Doki Doki Literature Club zijn er in totaal dit jaar 0 storingen gemeld.
Alle storingen voor Hearthstone: Heroes Of Warcraft
Hearthstone: Heroes Of Warcraft
Voor Hearthstone: Heroes Of Warcraft zijn er in totaal dit jaar 0 storingen gemeld.
Alle storingen voor Heroes Of The Storm
Heroes Of The Storm
Voor Heroes Of The Storm zijn er in totaal dit jaar 0 storingen gemeld.
Alle games bekijken